CUM COMANDAM

Suntem alaturi de voi, inca din primul moment!

Orice comanda se poate plasa printr-o simpla atingere a cosului (“Adauga in cos”) din DREAPTA JOS, pe care il vedeti inserat la fiecare produs in parte. Daca produsul nu e ‘marime unica’, va trebui doar sa dati click pe produs, sa alegeti marimea dorita si sa apasati butonul ‘Adauga in cos’.

Mergeti la ‘Shopping cart’, in partea din DREAPTA SUS a paginii noastre si dati click pe butonul ‘Checkout’, daca doriti sa finalizati cumparaturile sau ‘View cart’, daca doriti sa vizualizati lista de cumparaturi.

Tot ce mai aveti de facut este sa va logati cu datele dvs de email pentru a finaliza cumparaturile sau sa faceti cumparaturile fara inregistrare. VA SUGERAM insa sa va inregistrati ca si client, astfel, la o urmatoare comanda, nu veti mai fi nevoita sa reintroduceti datele dvs de livrare.

Introduceti INFORMATII DE FACTURARE / LIVRARE (adresa dvs.), METODA DE LIVRARE (curier cu plata in cont sau curier ramburs), INFORMATII DE PLATA (ramburs sau plata in cont) si FINALIZEAZA COMANDA.

Daca insa sunteti pe fuga, si nu aveti timp sa completati toate aceste date, puteti plasa comanda  telefonic la numarul de telefon 0745/002966prin SMSpe pagina de email: contact@citydiva.ro sau pe pagina noastra de FacebookDOI PRICHINDEI, prin mesaj privat (pe chat).

COMENZILE PRIN CURIER RAMBURS – vor fi livrate IN ACEEASI ZI, daca comanda va fi plasata pana la ora 15 (in mod exceptional, vor fi livrare in decurs de 48-72 ore de la data primirii comenzii).

COMENZILE CU PLATA IN CONT  – vor fi livrate de indata ce vom avea confirmarea platii dvs.