CUM COMANDAM

Suntem alaturi de voi, inca din primul moment!

Dai click pe produsul dorit, alegi optiunea (marime si/sau culoare, dupa caz), si apoi dai click pe ADAUGA IN COS. Ai optiunea VEZI COS sau VERIFICA (comanda). Urmeaza introducerea detaliilor de plata, detalii de livrare, optiunea de a achita prin transfer bancar (12 ron plata curier) sau numerar la livrare (17 ron plata curier) si ultimul pas: PLASEAZA COMANDA.

Dupa plasarea comenzii, vei primi chitanta aferenta comenzii tale, pe e-mailul cu care te-ai inregistrat, cand ai plasat comanda.

Va sugeram sa va inregistrati ca si client, astfel, la o urmatoare comanda, nu veti mai fi nevoita sa reintroduceti datele dvs de livrare.

Daca insa sunteti pe fuga, si nu aveti timp sa plasati comanda pe email, puteti oricand plasa comanda  telefonic la: 0745/002966prin mesaj privat pe pagina de FB (Doi prichindei), prin SMS sau pe pagina de email: contact@citydiva.ro.

COMENZILE CU PLATA RAMBURS (LA LIVRARE) – vor fi expediate in ziua plasarii comenzii, daca comanda va fi plasata pana la ora 14 (in situatii exceptionale, vor fi livrare in decurs de 48-72 ore de la data primirii comenzii).

COMENZILE CU PLATA IN CONT  – vor fi livrate de indata ce vom avea confirmarea platii dvs. in contul firmei noastre.

OFERTELE CARE INCLUD TRANSPORTUL GRATUIT SE REFERA LA COMENZI DE MINIM 50 RON!!!