LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele va vor fi livrate prin firma de curierat rapid URGENT CARGUS. 

TAXA LIVRARE: 17 ron ramburs (pentru localitatile aflate in zona 1 a retelei URGENT CARGUS). Pentru localitatile aflate in zona 2, taxa de ramburs e aprox 34 ron, dar la solicitarea clientei, coletul poate fi expediat si prin Posta Romana. 

OFERTELE CARE INCLUD TRANSPORTUL GRATUIT SE REFERA LA COMENZI DE MINIM 50 RON!!!

Pentru comenzile efectuate din Cluj-Napoca,  produsele se pot livra personal, daca clienta doreste (se va stabili, telefonic sau prin email,  adresa, data si ora, de comun acord cu cumparatorul). Produsele pot fi de asemenea ridicate direct de la sediul nostru, daca, in prealabil, s-a efectuat plata lor in contul firmei noastre (se va stabili, telefonic sau prin email,  data si ora, de comun acord cu cumparatorul).

Nu ne asumam raspunderea pentru întârzierile care pot sa apara în procesul de livrare, după ce coletul a fost predat firmei de curierat. Termenul de livrare prin intermediul firmei de curierat este de 24-72 de  ore, de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale.

Daca plata se va efectua prin transfer bancar /online/ ghiseul bancii, livrarea se va efectua de indata ce produsul comandat apare ca fiind achitat in contul S.C. DOI PRICHINDEI SRL.