RETURNAREA PRODUSELOR

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se vor returna in ambalajul original NEDETERIORAT si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 ZILE DE LA PRIMIREA LOR, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu eticheta atasata, fara a fi deteriorata sau uzata in vreun fel. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme evidente de folosire sau deteriorare. Daca produsul returnat este deteriorat sau are semne evidente de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.

NU SE ACCEPTA COLETE CU RAMBURS!

Va rugam sa ne anuntati pe email (contact@citydiva.ro) de intentia dvs de returnare, in termen de maxim 3 zile de la data primirii produselor, mentionand produsul/produsele returnate si motivul returnarii.

RETURNAREA PRODUSELOR se va face pe cheltuiala firmei noastre, daca produsele prezinta defecte din fabricatie, care nu pot fi remediate!

RETURNAREA PRODUSELOR se face prin curier rapid (la solicitarea clientei, vom trimite noi curierul sa ridice returul , dar clienta poate alege sa returneze produsul cu orice firma de curierat doreste).

Daca clienta doreste insa achizitionarea altor produse in schimbul celor returnate, noi vom solicita curierului ridicarea returului, iar returul e gratuit. Tot ce aveti de facut e sa pregatiti coletul pentru a-l inmana curierului, urmand ca noi sa pregatim si sa expediem produsul/produsele la schimb.

COSTUL DE TRANSPORT PENTRU RETUR (12 ron) va fi suportat de clienta (daca CLIENTA NU DORESTE un alt produs in schimb) sau va fi suportat de noi (daca CLIENTA DORESTE alt produs/alte produse in schimb).

SCHIMBUL PRODUSELOR – Costul de transport al produsului/produselor la schimb va fi suportat de clienta, reprezentand de fapt o noua comanda.

Costul noii expeditii va fi de 12 ron (daca se efectueaza un schimb al aceluiasi produs sau de aceeasi valoare ca cea a produsului / produselor returnate) sau de 17 ron (daca exista o diferenta in plus de achitat de catre clienta).

Diferentele in minus constatate vor fi rambursate prin transfer bancar sau mandat postal (in caz exceptional, daca clienta nu are cont bancar).

RETURUL GRATUIT este ­un serviciu oferit de­ noi DOAR PENTRU O SINGURA RETURNARE (in cazul unui schimb de produse)!

In caz­ul unui retur care su­rvine dupa un alt ret­ur, costul de transport al produsului/produselor returnate es­te suportat de catre client.

In cazul PROMOTIILOR (cu transport gratuit), daca produsul este returnat si nu se doreste altceva in schimb, costul transportului gratuit se pierde si se va scadea din valoarea totala de returnat (17 ron aferenti costului de transport prin curier.)

Daca S.C. DOI PRICHINDEI S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult  14 zile calendaristice de la data returnarii, DOAR prin TRANSFER BANCAR (in cazuri exceptionale, daca clienta nu are cont bancar, se va achita prin MANDAT POSTAL). Pentru a efectua transferul, avem nevoie de contul IBAN al dvs. trimis pe emailul nostru: contact@citydiva.ro

Suma restituita NU INCLUDE CHELTUIEILE DE TRANSPORT!

NU NE ASUMAM RASPUNDEREA IN CAZUL IN CARE CLIENTA NU S-A INFORMAT REFERITOR LA CONDITIILE DE RETUR ALE PRODUSELOR!

 

Adresa de retur este:

S.C. DOI PRICHINDEI SRL

STR. ANTIM IVIREANU NR.7

CLUJ-NAPOCA, JUD. CLUJ